Referenser

"Det finns ett stort engagemang på Körners, både på kontoret och i verkstaden, som gör det enkelt att samarbeta. Det märks att de är intresserade av det de håller på med."
Per Nordvall, gruppledare Strömsholmen AB

"Vi är en processindustri som har produktionen igång dygnet runt. Vi är därför helt beroende av att våra leverantörer kan ställa upp med kort varsel när vi får ett haveri.  På Körners är alla service-minded och har stor förståelse för vår verksamhet."
Per Lexelius, underhållschef Swedspan AB

"Vi strävar efter kontinuitet i vårt samarbete med leverantörer. Vi har jobbat med Körners i många år, de uppfyller de krav på kvalitet, pris och leveranssäkerhet som vi och våra slutkunder kräver."
Mikael Pactwa, inköpsansvarig ÅF Industry AB / Robotic Engineering

"Vi har jobbat med Körners i säkert 25 år. De har en organisation som gör det smidigt att samarbeta. De är lätta att få kontakt med, kan ge snabba svar och ställer upp när det är akut."
Conny Olsson, inköpschef TM Design & Installation AB

"Våra ritningar och konstruktioner blir till verkliga produkter hos Körners.
Här hittar vi den kompetens som behövs för att göra våra kunder nöjda."

Daniel Eklund, ECMEC AB

"Körners är leverantör av svarvade, frästa, svetsade och bearbetade detaljer till mycket god kvalitet. Dessutom ser de till att varje komponent får de ytbehandlingar som anmodas.  De besitter en gedigen kunskap och vi har haft ett långt samarbete, en leverantör vi kan lita på."
Conny Hogland, inköpare Yaskawa Nordic AB

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår