Vi söker en administratör

2021-06-28

Vi söker en administratör med inriktning mot löneadministration och redovisning

AB Körners Mekaniska Verkstad i Hultsfred är ett familjeföretag i tredje generation med mer än 70 års erfarenhet av skärande bearbetning. Vi är totalt 36 anställda.

Legotillverkning är fortfarande företagets bas, men genom samarbetet med konsultföretaget Ecmec i Växjö åtar vi oss alltmer omfattande uppdrag. Detta är något som ”ligger i tiden” när allt fler kunder ställer krav på totallösningar från problemlösning till färdig utrustning/maskin. En av företagets styrkor är flexibiliteten. Att man förutom konstruktion, även kan erbjuda montering, geometrimätning, ytbehandling etc. blir allt viktigare.

Att man dessutom erbjuder rätt kvalitet, rätt pris och korta leveranstider anses vara företagets framgångskoncept där den moderna maskinparken men framför allt den erfarna och ansvarstagande personalen är de viktigaste framgångsfaktorerna.

Vi söker nu en administratör med inriktning mot löneadministration och redovisning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Lönehantering för tjänstemän och kollektivanställda samt tillhörande personaladministration
  • Löpande redovisning och bankavstämning
  • Kund – och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Skatter och avgifter, myndighetskontakt
  • Administration av personalbok

Eftersom du kommer att ingå i en liten ”familjär” organisation tillkommer det naturligtvis ytterligare administrativa arbetsuppgifter av varierande omfattning.

Du som söker behöver ha ett antal års erfarenhet av arbete med löneadministration och redovisning i elektroniska löne- och affärssystem. Erfarenhet av arbete i Monitor och Kontek är klart meriterande. Självklart behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten avser heltid och dagtid kompletterat med flextid. Tillträde efter överenskommelse.

Om du har frågor gällande tjänsten kan du kontakta Sören Stenbäck (0495-24 90 84).

Mejla din ansökan till soren@korners.se senast 2021-07-09

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår